Kdo jako dítě necucal každou chvíli bonbón? Pamatuji, jak mi kdosi řekl, že když mám zalehlé uši, cucání mi proti tomu pomůže. Stejné tvrdili o nervozitě. Nejsem si jistá, jestli je to úplně pravda, ale kdo potřebuje důvod k tomu, aby si mohl sem tam zacumlat jen tak? Moje bonbony chvilku po vyloupnutí z formičky vypadají nádherně. Lesklé, kulaťoučké, ne moc malé ani velké, tak akorát. Bohužel, většina z vás to kouzlo zářícího bonbonu nezažije na vlastní oči, protože k tomu, aby takovými krasavci zůstali, museli by obsahovat ještě jednu ingredienci navíc – glukózo-fruktózový sirup. A toho se snažím za každou cenu vyvarovat! O jeho škodlivosti si můžete přečíst třeba zde - na webu "Vím, co jím". Doufám, že i tak se na ně budete dívat třeba jako na nebroušený diamant. Možná není tak hezký jako jeho kolegové, jeho poctivými úmysly si ale můžete být jisti. Med dodává bonbónu požadovanou sladkost, zatímco směs zázvorového koření dodává lehce štiplavý nádech. O léčivých schopnostech zázvoru už jsem se zmiňovala, vězte, že pokud ucítíte začínající bolení v krku, tyhle bonbóny vás ještě můžou zachránit. Určitě by to mohlo být to, po čem sáhnete během cesty do práce nebo přímo v práci (pozor na kolegy, ať vám na ně nezačnou potají chodit) :-). Zázvor krásně dezinfikuje krk a bonbón samotný vám dodá energii. Ale proč zmiňovat jen samé důvody? Já je cucám, protože mi chutnají!

bonbony

Složení: cukr, med, sušený zázvor 3,8%, koření (mletá skořice, kardamom, hřebíček, badyán, muškátový oříšek)

Balení a cena: 100 g / 60 Kč

O3

icomailNapište nám na info@zenzero.cz 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace